Translate

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive

Facebook



Zoeken

ShareThis

Print Friendly and PDF

19 december 2012





















Daar ben ik weer met een nieuw recept. Vandaag heb ik gezellig staan kokkerellen. Ik heb voor de kerst brunch van Yoe Antilliaanse kaasballetjes gemaakt. Ik heb voor zijn klasgenootjes gemaakt en natuurlijk ook portie voor onszelf. Zo lekker!



















Ingredi├źnten

3 eieren
1 theelepel bakpoeder
500 gram belegen geraspte kaas
ongeveer half kopje bloem
 snufje witte peper

Bereiding

Kluts de eieren met het bakpoeder goed en voeg hier vervolgens de geraspte kaas en witte peper aan toe. Roer dit alles goed door en voeg vervolgens bloem toe totdat er balletjes van het deeg gevormd kunnen worden zonder dat het aan de handen blijft plakken. Maak de balletjes en bak ze vervolgens in hete olie totdat ze goudgeel zijn (in de frituur op ongeveer 180°C) Laat ze, als ze klaar zijn, uitlekken op een stuk keukenpapier.

Enjoy!


Categories: ,

3 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Je kan deze koud eten, maar ze zijn zo op te warmen in de magnetron.

      Verwijderen
  2. Hoe kun je ze bewaren? Ik heb teveel gemaakt

    BeantwoordenVerwijderen